Ekg simulator

Kontrola kapije

Displej za kursne liste

Elektronski sudija za dizanje tegova

 

DISPLEJ ZA KURSNE LISTE

displej

Displej prikazuje kupovni i prodajni kurs devet valuta sa po 6 cifara sa decimalnom tačkom. Broj prikazanih valuta može biti veći, a maksimalno 24.

Cifre su vidljive na rastojanju od 20 metara. Osvetljaj se može regulisati i maksimalno iznosi 5.6 milikandela.

Displej se programira pomoću PC računara za koji je vezan preko serijskog interfejsa. Displej prikazuje datum i vreme. Može da se programirano uključi i isključi u zadato vreme. Pojedini kursevi mogu da blinkaju da bi se posebno istakli.

Dimenzije displeja sa devet valuta su 500 x 600 x 55 milimetara. Displej se postavlja na zid kao slika. Napajanje je 220V 50Hz, a potrošnja 50W maksimalno. Kratkotrajni nestanak struje ne izaziva gubitak sadržaja displeja. Prednju stranu displeja je moguće dizajnirati prema zahtevima korisnika. Na prednjoj strani se može postaviti logo firme ili neka posebna poruka.

 

KONTROLA KAPIJE

U sistemima kontrole pristupa javlja se potreba da se povremeno blokira otvaranje izlazne kapije da bi se, na primer, izvršio pregled osobe koja je na njoj zaustavljena. U tu svrhu razvijen je uredjaj koji, posle odredjenog broja prolazaka koji se generiše po slučajnom zakonu, blokira kapiju dok ne dobije ručnu komandu za otvaranje, posle čega se proces ponavlja. Uredjaj je pogodan za ugradnju u postojeće sisteme jer može da se primeni nezavisno od vrste kapije i načina otvaranja.

Tehničke karakteristike:

kontrolaKapije

Preuzmite dokument "Kontrola kapije"

 

EKG SIMULATOR

Ekg simulator je namenjen za proveru rada i servisiranje EKG aparata, pacijent monitora, holtera EKG i drugih aparata koji za sinhronizaciju koriste EKG signal (intraaortne balon pumpe, defibrilatori), kao i u edukativne svrhe.
Ima priključke za ekg kablove sa 10 odvoda sa banan utikačima ili drikerima.
Izlazni signal je normalni PQRST talas.

slikaIzlaznogKanala

Tehničke karakteristike:

Talasni oblik:

Amplituda:

Učestanost:

Izlazna impedansa:

Izlazni konektori:

Indikacija:

Napajanje:

Potrošnja:

Temperaturni opseg:

Dimenzije:

Težina:

EKG

Preuzmite dokument "EKG Simulator"

 

ELEKTRONSKI SUDIJA ZA DIZANJE TEGOVA

Na takmičenjima u dizanju tegova postoji odredjena procedura u donošenju odluke da li je takmičar izveo uspešan pokušaj dizanja ili ne. Da bi se takmičarima, sudijama i drugim učesnicima olakšalo odvijanje takmičenja razvijen je, na zahtev Saveza Srbije za dizanje tegova, jednostavan uredjaj koji u tome pomaže.

Uredjaj čine sledeći delovi:

Uredjaj je jednostavan za upotrebu i upakovan u prikladnu čvrstu torbu koja omogućava da bude lako prenosiv. Napaja se iz mreže 220V a potrošnja mu je 50W max.

sajt je optimizovan za mobilne uređaje

Normalni PQRST talas

1mVpp(+/- 5%)

60 bpm stabilisana kvarcom

4 Kohm

10 buksni za baban

Crvena LED dioda

Alkalna baterija 9V

Manje od 5mA

0-50 C

145x90x30

preuzimanje
linkovi
......................................
sony

 

Proizvodi
...........................................................................................................................................
NT+ milnik
TC Konjarnik suteren, lokal br.5
11000 Beograd
kontakt telefon
+381 11 34 70 361